Tel. +385 (0)20 713 145 GSM: +385 (0) 98 223775 +385 (0) 98 345 488 niko.violic1@du.t-com.hr

O NAMA

Villa Karmen se nalazi na brežuljku iznad samog centra predivnog turističkog mjesta Orebić na poluotoku Pelješac, svega 200 m od plaže, te 300 m od starog Orebića.Villa Karmen je luksuzna kuća priobalne arhitekture izgrađena s velikom pažnjom i nastojanjima da se u potpunosti sjedini sa savršenim ambijentom u kojem se nalazi. Kuća savršeno ljubi tradicionalnu okolicu i sveprisutni graditeljski izražaj prisutan u ovom jedinstvenom otočnom krajoliku. Okružena kaskadnim vrtovima sa ružama, palmama i drugim mediteranskim biljkama, Villa Karmen će vas svojom modernom i nadasve lijepom vanjštinom osvojiti na prvi pogled, a jednako tako ćete biti oduševljeni i unutrašnjim dijelom i svime što vila pruža. Villa Karmen pruža ugodan smještaj za 7 odraslih i 4 djece. Ima četiri spavače sobe sa kupaonicama koje imaju jacuzzi kade. U sklopu kuće su i velika kuhinja( uz dvije pomočne), blagavaonica,dnevni boravak, praonica , wc za goste,nekoliko terasa, kamin u vrtu, bazen (keramika 40 m2) sa terasama za sunčanje na kojima su ležaljke i suncobrani za sve goste. Kuća je okružena prekrasnim mediteranskim vrtom i borovom šumom a ima i parking garažu za goste. Uz to ima i prekrasno uređen apartman sa kaminom (55 m2) za poslugu koja dolazi sa gostima u villu a nalazi se u vrtu. Ipak najljepši je pogled koji se pruža iz ville i njenih terasa.

Villa Karmen ima u sastavu i 2 apartmana koji se izdaju ako nije izdana cijela kuća.
Pojedini apartman u villi Karmen je prikladan smještaj za 2 do 4 osobe.

Apartmani Ville Karmen luksuzne su smještajne cjeline koje su u potpunosti uređene, te opremljene svim potrebnim sadržajima kako bi vam omogućili i pružili što ugodniji i bezbrižniji boravak. Osim bogatog sadržaja unutar kuće Villa Karmen je posebno ponosna i na svoju šaroliku okućnicu, u sklopu koje će vas zasigurno oduševiti prostrani plato sa velikim bazenom u svom centralnom dijelu, te sa mnoštvom ležaljki i suncobrana uz rub bazena na kojim ćete provesti savršene trenutke u društvu svojih najmilijih. U ovom dijelu vile naći ćete i vanjski kamin neophodan za pripremu raznovrsnih specijaliteta sa žara, te nešto manje atraktivno ali nimalo manje važno parkirno mjesto rezervirano za sve goste ove luksuzne vile. Sa mnogobrojnih terasa Ville Karmen uživat ćete u zapanjujuće lijepim pogledima na pelješki arhipelag i otok Korčulu.

Grad Orebić leži na jugozapadnom djelu poluotoka Pelješca u podnožju brda Sv. Ilija. Nalazi se na Pelješkom kanalu nasuprot grada Korčule na istoimenom otoku te je s njim povezan trajektnom i putničkim brodicama svakih pola sata.

Grad Orebić svojim gostima osim bogatog kulturno povijesnog sadržaja pruža čistu, netaknutu prirodu stoljetnih borova i čempresa, maslina, badema, agava i cvijeća. Tu su duge žal i pješčane plaže kao i brojne uvale s kristalno čistim morem.

Svima koji vole aktivniji odmor poluotok Pelješac pruža raznovrsne mogućnosti rekreacije na moru: od plivanja, surfanja, skijanja na moru, veslanja i jedrenja, podvodnog ronjenja s upoznavanjem raznolike morske flore i faune i arheoloških lokaliteta do plovidbe do mnogih otoka i otočića u Pelješko-Korčlanskom kanalu gdje mogu provesti dan u miru i osami.

Grad Orebić ima u svojoj ponudi i velik broj restorana, taverna i kafića sa vrhunskom uslugom, specijalitetima i čuvenim vinima kao što su Dingač, Postup i ostali plavci koji svojom kvalitetom oduševljavaju sve ljuitelje vina.

Grad Orebić nema mnogo stanovnika, ali ga zato posjećuje velik broj turista koje se ljeti uvijek rado vraća njegovom šarmu, gostoljubivosti njegovih mještana, gastronomskim užitcima i arhipelagu od 15- ak otočića koji su se prosuli po površini kristalno čistog mora između Pelješca i otoka Korčule.

Udaljenost od mora 200 m, od centra grada Orebić 300 m.
Dođite i potpuno se prepustite luksuznom tretmanu Ville Karmen uživajući u šumu mora, sa pogledom na pelješki arhipelag i drevnu Korčulu!